Skip to content
korvesta-k

Aanmelden

Korfbalvereniging Korvesta is ook dit jaar weer van plan een super gezellig en sportief toernooi te organiseren, en wel op woensdagmiddag   15 mei 2024 op sportpark “de Pampert”, aansluitend aan de schooltijden, rond 14.30 uur. Doen jullie ook mee?

Het toernooi is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen, en woonbuurten van Coevorden in de leeftijd van groep 3 t/m 8.

Je kunt je opgeven via het onderstaande formulier. Dit mag alleen, maar ook samen als team, met vriendjes en vriendinnen, als je daar een groepje mee wilt vormen. Het moeten wel zoveel mogelijk gemengde teams zijn, van jongens en meisjes. Een team bestaat uit VIER kinderen in het veld. Je mag natuurlijk wisselspelers hebben.

Misschien heb je wel eens korfbal gespeeld tijdens een clinic , of tijdens de gym. Mocht je graag mee willen doen, maar je weet niet precies hoe het spel werkt, dan is dit helemaal geen probleem. Er zijn een paar open trainingen om mee doen, op  ……. Deze trainingen zijn op de woensdagavond van 18.30 tot 19.30 op sportpark “de Pampert”.

We hopen op een grote deelname, dus schrijf je snel in. Heb je nog vragen, neem dan  contact op met: Theo Blauw 06-400 21 614 of

Bert Driehuizen 06-142 98 630