Skip to content
korvesta-k

LESSEN & CLINICS

In het kader van school- & buurtenkorfbal, kun je korfballessen of één of meerdere clinics aanvragen bij Korvesta. Wij zorgen er dan voor, dat gecertificeerde trainers één- of meerdere lessen, op of rond uw school of in uw buurt gaan geven. Korfballessen kun je aanvragen via het contactformulier op deze website.

Voor de scholen hebben we in principe de maandag en dinsdag gereserveerd andere dagen zijn in overleg en op beschikbaarheid docenten.

Korvesta werkt al enkele jaren mee aan diverse schoolevenementen, zoals de Koningsspelen en schoolsportdagen. 

agenda korfbal clinics schoolkorfbal

IN DE BUURT

Op school

Korvesta huurt indien nodig een bekende korfballer/ster in, om lessen te geven op de scholen of in buurten van Coevorden. Dat is soms een speler die op het hoogste Korfbalniveau speelt.

Daarnaast zijn er natuurlijk andere docenten, vanuit de korfbalwereld actief, om de lessen en bewegen tot een succes te brengen.

brede-school-coevorden

Op het veld

Tijdens clinics op het korfbalveld op sportpark “de Pampert” worden diverse lessen gegeven.

De docenten geven daar uitleg aan de kinderen over het korfbalspel en enkele belangrijke spelregels.

Ergens anders / in de buurt

Als er op school/buurt geen mogelijkheid is om les te geven, dan wordt er uitgeweken naar een ander veld of zaal in de buurt om de school en buurt korfbal lessen te geven

OPEN TRAININGEN

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden en heel specifiek voor het school en buurt korfbal toernooi kan op vier woensdagen voorafgaand aan het toernooi bij Korvesta getraind worden. De zogenoemde ,,Open trainingen”” vinden plaats op de woensdag middag tijdens de reguliere trainingen en zijn gratis bij te wonen.